21 de març del 2012

Serveis mínims i dret a vaga

Els serveis mínims els marca el Departament de Treball i després l'IMEB els adapta al seu servei a les Escoles Bressol. El Decret dels serveis mínims no esta previst que es publiqui fins el dia 27, per tant cap empresa gestora dels equips de suport pot pressionar a cap treballador/a o imposar uns serveis mínims pel seu compte. Per altra banda, s'esta mirant de que les EBM no hagin de fer serveis mínims ja que no es una etapa obligatòria.

Si algú està rebent pressió per part de l'empresa, ens ho pot comunicar al nostre correu i/o denunciar-ho en el següent enllaç (recordeu que el dret a vaga esta recollit a la Constitució):

http://vagageneral.ccoo.cat/vagageneral/aspnet/pagina.aspx?id=3

En aquesta mateixa pàgina també trobareu un munt d'informació sobre la Vaga General del 29 de Març.

També us adjuntem més informació sobre la Reforma Laboral i els motius de la Vaga. Decidiu fer vaga o no, es important que esteu informades del que se'ns ve a sobre amb la Reforma Laboral i de com ens afecta a totes i tots. D'aquesta no se'n lliura ningú!

També recordar-vos que dijous 22 de març a les 18:30 hi ha una ASEMBLEA INFORMATIVA a Via Laietana 16 (seu de CCOO), Plateria 2. On informarem de la Reforma Laboral, el Dret a Vaga i de com ens afecten les noves mesures imposades per l'IMEB.
 
Qualsevol altre dubte, ens veiem a l'Assemblea o escriviu-nos a: comite.bcn.suport@gmail.com

MÉS INFORMACIÓ:

-10 raons per la vaga:
http://www.fecoht.ccoo.es/comunes/temp/recursos/26/doc95622.pdf

-Resum en 1 pàgina:
http://www.fecoht.ccoo.es/comunes/temp/recursos/26/doc95620.pdf

-Tex complert de la reforma al BOE:
http://www.boe.es/boe/dias/2012/02/11/pdfs/BOE-A-2012-2076.pdf

-El test de la Reforma (divertit):
http://www.slideshare.net/toni.mantis/test-sobre-la-reforma-laboral