8 de febrer del 2012

1a ASSEMBLEA SUPORT EDUCATIU

A la Assemblea d’ahir dia 7 de febrer del 2012 celebrada a la seu de CCOO a Barcelona érem més de 100 Educadores de Suport de les EBM’s de Barcelona!

Temes tractats:

-    El canvi de Model de les EBM’s de Barcelona i com això ens afectarà a nosaltres a nivell laboral:  acomiadaments, reducció de la jornada laboral i el corresponent sou, i el doble d’infants per educadora de suport.

-    La importància de organitzar-nos, fer pinya, fer-nos veure i fer valer la pròpia veu com a personal laboral greument afectat per les retallades a l’Escola Bressol Munipal.

-    La defensa del Model actual d’EBM a Barcelona: pels infants, per les famílies, per l’escola i per tothom que treballa per una escola pública, de qualitat, i digne per a tothom!

 
Acords presos:

1.    El color VERMELL serà ara el nostre color distintiu, això ens permetrà fer-nos veure i ens facilitarà fer pinya.
(Es poden fer samarretes amb el logo per posar-se a l’escola i/o barrets, bufandes, mocadors... vermells per les manifestacions i concentracions.)

2.    Fer cartells amb cartolina vermella o similar amb el logo que CCOO ens hem compromès a realitzar i fer-ne difusió.

3.    Elaborar 2 escrits diferents d’informació, sensibilització i reivindicació del nostre col•lectiu: 1) per a les famílies dels infants, i 2) per a tots els mitjans de comunicació i entitats als que tinguem abast (CCOO ens facilitarà moltes adreces, però necessitarem totes les que us vinguin al cap!)

4.    S’escull una representant per cada empresa gestora del Suport Educatiu. Aquets grup de persones te per primera tasca, la elaboració del manifest per a famílies,  mitjans de comunicació i entitats.

I a fer-ho córrer!