10 de desembre del 2010

Reunió del Comité del dia 9 de desembre del 2010

El dia 9 de desembre del 2010 a les 10 hores i fins a les 13,30 hores es reuneix el Comitè d’Empresa de Clece a la seu de la Federació d’Ensenyament de CCOO a Barcelona. A la reunió assisteixen: Marc Hernández i Mireya Giménez.

Ordre del dia:
1.Lectura de l’acta anterior.
2.Formació.
3.Preparar la reunió amb l’empresa.
4.Explicació de l’assamblea de delegats del lleure de CCOO.
5.Data de la propera reunió del Comitè.

Desprès de discutir-ho, es prenen els acords següents:
1.Ja que la secretària està de baixa es deixa per signar l’acta per a la propera reunió.
2.Es torna a parlar sobre els cursos de formació que el Comité volia realitzar i s’arriba a la conclusió que no els podem realitzar. Així, s’acorda:
- Que per una banda, s’intentarà que l’empresa compti amb el Comité per a la realització del Pla de Formació que té aquesta.
- Que per una altra banda, ens interessarem pels cursos que es fan des de CCOO per tal de poder-los oferir a les nostres companyes i companys.
3.Es dona l’aprovació de l’ordre del dia de la reunió amb l’empresa i s’acorda incidir-hi a la reunió sobre el punt de la reclamació de quantitats per tal que ens donin dates concretes de com ens ho volen pagar. També s’acorda que ens donin dates concretes de quan ens faran arribar la documentació que el Comité reclama.
4.Es fa una breu explicació dels objectius de l’assamblea i s’explica que es realitzarà una reunió de treball del lleure l’últim dijous de cada mes. S’acorda que la Romina i la Mireya asssiteixin a aquestes reunions.
5.La data del proper Ple del Comitè ha quedat fixada pel dia 3 de febrer del 2011 a les 10 hores.